Blogs Persoonlijk

Ik schrijf over mijn leven om je een inkijkje te geven. Wie weet heb je er iets aan (dat zou geweldig zijn). Niet dat ik een enorm meeslepend en groots leven leidt, maar juist ook 'gewone' levens kunnen inspirerend zijn. De alledaagse en minder alledaagse dingen die ik meemaak lees je dus hier. 

Achtervolging in dodenland

Een week na het overlijden van mijn man hoor ik in alle vroegte een ambulance in de straat. Ik verstijf even. Besef dan dat ik dat niet meer hoef. Mijn kinderen zitten veilig aan het ontbijt en mijn man is dood, dus de ambulance is niet voor ons. 

Die middag hoor ik dat een man uit een belendend wijkje plotseling overleden is. Het is een oudere meneer die het wel eens met mijn man aan de stok had. Dan moet je het overigens goed verpest hebben, want mijn man was menslievend en had geen vijanden. Maar de oude buurtgenoot had altijd iets te mopperen. Was het niet over onze hond, dan wel over onze auto’s die we volgens hem niet goed parkeerden. Afijn, een zeurkous die volgens mijn lief overal problemen zag die er niet waren. Ik vertel de jongens dat die brombeer van ‘de overkant’ gestorven is.

“Wat vervelend nou voor papa!” roept de oudste. “Hoezo?” vraag ik. “Was papa eindelijk van hem af en nu komt ie hem misschien toch weer tegen in dodenland.” In gedachten hoor ik mijn man grinniken. En ik doe zachtjes met hem mee.

Contact

Contact maken is de basis van alle communicatie! En contact met leuke mensen is meestal enorm inspirerend. Wil je weten of ik jouw verhaal kan vertellen? Heb je behoefte aan iemand die de kern van je bedrijf zichtbaar maakt? Iemand die goede content kan leveren in de vorm van blogs, persberichten, webteksten, interviews of andere artikelen? Mail me via info@verhaalmetpit.nl of bel 06 4040 7139

Tekst- en communicatiebureau Verhaal met Pit

Ivanka Berretty-Eggly
Vijfhuizen